За неприятен случай в София сподели дама. Тя разпространи кадри от

...
За неприятен случай в София сподели дама. Тя разпространи кадри от
Коментари Харесай

Сладки изкушиха столичанка. Взе ги и забрави да плати СНИМКИ

За противен случай в София показа дама. Тя популяризира фрагменти от магазин, запечатали демонстрация на столичанка. Тя била изкушена от кутия със сладки, която обаче наподобява " не запомнила " да си заплати. Случката е от обект, намиращ се на ул. " Георги Софийски ",  и се разиграла в края на предишния месец юни. На публикувани от Андреа Тошева фрагменти се вижда и самото действие. В магазина има клиенти, които се обслужват от магазинерките. В този миг през вратата се подава и въпросната столичанка. Тя протяга ръка и взема сладкишите, а след това бързо се врътва и излиза през вратата.

  " Тази жена извънредно безочливо си “взима ” кутия сладки и несъмнено не помни да си изчака реда на касата ", написа Тошева.
 Към момента няма инфорамация дали по случая е сигнализирано до Министерство на вътрешните работи. Вижте целия сигнал  на Андреа Тошева, споделен във Фейсбук:

  " На 28.06.23 в магазин за хранителни артикули на ул. " Георги Софийски ", 30 с/у Александровска болница и ВМА. Тази жена извънредно безочливо си “взима ” кутия сладки и несъмнено не помни да си изчака реда на касата. Интерено ми е в плика от " Билла " наличието дали е добито по съшия метод? "
Кадри: Андреа Тошева

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР